EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI. Erotske Price

Erotske price/Incest price

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Roditelji si bili medicinski radnici pa se od mene nekako očekivalo da se kroz obrazovanje i ja usmjerim ka tom zanimanju. A pogotovo kada se ili napalim na ulici ili bude malo hladnije iskoče mi bradavice i dosta se vide. Naj torej spodvije rep med noge in jo ucvre iz stanovanja, kjer so se dogajale stvari, ki si jih ni znal razložiti, ali naj ostane in se preprusti toku dogodkov, kar je bilo seveda neprimerno bolj razburljivo. Ovo znam jer je i moja mama tako izgledala dok ju je naš gazda pumpao skoro svake noći, dok je tata bio na službenom putu u njegovoj firmi. I danas mi je pička centar sveta, ali sam negde blizu četrdesete zavoleo i kurac. I poslušao me je, toliko jako mi je zabijao da sam mislila da će mi se šupak raspuknuti, a jaja su samo mlatila po mojoj pički, šamarao me je po usminama, a ja sam koliko god sam mogla provuću ruku ispod sebe trljala si pizdu i svršila sam po drugi put.

Next

Erotske ispovesti

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Onda se nagne na stol s rukama, isprći guzičetinu i počne je twerkati kao striptizete u reperskim video spotovima. Lagano sam se uputio ka izvoru zvuka. Nije mi smetala ideja, čak me je i napalilo to da kada bilo šta da radim da znam da me sin gleda. Pridružila mi se i Gaga i počele smo zajedno da oblizujemo grlić flaše, sve vreme smo merkale one likove i bezobrazno se cerile u njihovom pravcu. Zamislite kako je to dobar spoj. Ona rasna, visoka, sisata i dupata Ličanka, a on matori, nabijeni i kurati Mađar.

Next

Ispovest ženke

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Ubrzo otidjosmo u veliki grad kod prijatelja njegovog oca veoma bogatog I postenog coveka kojeg upoznah na nasoj svadbi inace udovca Velju od 65g koji sam zivi u velikom stanu u samom centru grada ,Misu odmah zaposli u jednoj velikoj prevoznickoj firmi na medjunarodnoj spediciji a smestili smo se kod njega posto mu je potrebna pomoc u kuci a prostora ima u I previse. Inače već sa 12 godina znala sam da ću završiti negde ili parku,kamiopnu,autu u naj boljem slučaju u krevetu sa nekim naspaljenim jebačem koji voli jebati mušku guzu u ženskom vešu. Njegova muda su bila spremna za exploziju ali sam videla da se suzdržava pa sam pocela jos neznije da ga pušim i da neizmenično stavljam u usta. A i po gradu sam se isto tako oblačila, s tim da su mi sise zadavale problema kad se krećem ulicom, a pogotovo ako žurim, nisam volela grudnjake jer su me stezali, tako sa ih nisam ni nosila, sise su mi tada baš skakale i letele na sve strane pa sam se trudila da sporije hodam. Svoje tijelo je dovelo do savršenstva svako veče je trenirala svoju guzu i noge, želela je što veću guzu, sex je postao puno bolji, sve se u sexu promijenio, apetit za sex je bio ogroman, non stop me je napadala I vazda je mogla više, počeo sam je proveravati ali nikad ništa nisam mogao naći u tel. Svi kolačići koji možda nisu naročito potrebni da veb lokacija funkcioniše i koriste se posebno za prikupljanje ličnih podataka korisnika putem analitike, oglasa, drugog ugrađenog sadržaja nazivaju se nepotrebnim kolačićima.

Next

Erotske ispovesti

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Počela sam polako da se nabijam na njega, i tada sam ga uključila na malo brže i počela brže da se nabijam. Dugo je jos ostao u meni sapucuci mi kako sam divna ,bio me je strah sto sam jako uzivala u ovom. Nisam htio ovako svršiti, pa sam ju izvukao ispod sebe i stavio jastuk na sredinu kreveta, a nju na njega, pa su joj kukovi bili malo povišeni. Jedno vece dok smo svo troje sedeli Velja rece da planira da provede 10tak dana u Budvi pa ako nemamo nista protiv da ja podjem sa njim posto Misa ide na put ,slozismo se mada videh da moj muzic malo pocrveni I to vece mi isprica za dogovor o kojem nisam ni sanjala a vec sam bila upletena. U jednom momentu počela je dobra klupska muzika, ja i Gaga smo se naguzile na veliki zvučnik i u ritmu muzike tresle svojim guzovima, ceo klub je poludeo i masa ja počela da kliče, a mi smo i dalje bez prestanka tresle guzovima.

Next

Stvarne erotske priče 18+ Najbolje vruće domaće erotske priče iz regije

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Znala sam da mi treba kurca, da volim da se jebem, da ne varam muža s nikim izvan porodice, i da sam napokon zadovoljena kao žena, i to iz dana u dan i iz noći u noć, i nisam htela da to ikada prestane. Dao sam im 2 mjeseca rok da se isele. Često otvorim vrata u pidžami i to oko podneva i neretko dobijem podozrive poglede zbog toga, kao da sam nekakva lenčuga. Raširio sam joj noge i odmah joj sjurio kurac do jaja u pičku. До тоа дојде спонтано, а и многу убаво се сложуваа со синми. Radim od kuće već treću godinu i nemam radno vreme.

Next

Erotske price/Incest price

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Obliznem ga s strahospoštovanjem, nato glavico vzamem v usta. Vo sebe si mislev, kako bi bilo da imam dva kura na raspolaganje. Nikada je nisam video ovako pohotnu. U početku sam tražio da radim po kuči, perem sudže, brišem prašinu i da dobijam zadatke. Go prasav koga ke dojde negoviot prijatel. Pre par dana kada mi je muž otišao na posao,sin je odmah uzeo da postavi po kući male minijaturne bežične kamerice koje je kupio pre par dana. Ulazim uspavaću sobu i zatičem predivan prizor.

Next

Erotske Price

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Imam sve što poželim i nikakva ograničavanja od strane roditelja, oni su slobodniji ljudi kako u životu tako i… Ništa bolje nego kada decembarski dan može da se provede u krevetu… Ušuškan, pored osobe koja ti tako prija i čija blizina ti izaziva čudesno turiranje kroz telo. Osetila sam toplinu glavića na svom šupku, koji je počeo da pulsira. Kad sam se ujutro probudila osetila sam jak meni do tad nepoznat miris sperme koja je prenocila u pici ,otisla u kupatilo I sredila se ,Velja je vec bio ustao I skuvao mi kafu koju popismo uz neobaveznu pricu ali shvatih da nista vise nece biti isto ,do dolaska Mise jos nedelju dana a ja sama sa drugim. Posle vise od dugackih pola sata situacija se smirila i svi su se vratili u kucu, nastavili su da pricaju i sve je teklo kao i tokom cele veceri. Rastvorio je razbludne butove i, vođen kapljicama vode koje su olakšavale šetnju skrivenim predjelima njezina tijela, ugurao prst u stražnji otvor. A sviđale su mi se i helanke bez međunožja.

Next

Sex Price, Erotske price, Incest price

EROTSKE PRIČE I ISPOVESTI

Mene je to palilo i uzbudživalo, a supruga se zabavljala i koristila situaciju. Muž se više uopšte nije bunio, tako da sam često znala i gola ići po kući, mislim da je znao da se jebem sa sinom, ali nisam bila sigurna, a nije mi ni bilo važno da li zna ili ne, bitno je da ne ometa moje seksualno izražavanje. Bez riječi pritisnuo ju je uza se, kako bi mogla osjetiti dobro nabijenog malca koji je poskakivao i na sam spomen njezina imena. Budući da uopšte nisam jutarnji tip osobe, volim da spavam duže ujutru. Зоран го обожуваше чувството на нејзиното тесно пиче, кое го стегаше неговиот кур со секое негово пенетрирање. Dugo je jos ostao u meni sapucuci mi kako sam divna ,bio me je strah sto sam jako uzivala u ovom. U braku smo devet godini, a ja sam več sedam godina i njen rob.

Next