Hus til leje i skive. Lejebolig Skive: 103 ledige lejligheder til leje

49 boliger til leje i Skive kommune

Hus til leje i skive

Derudover har parken også en flot indendørs zoo samt flere scener, som opfører sjove og spændende shows for de mindste i familien. Facader af lysegrå mursten og sort sadeltag. Vi giver dig også mulighed for at søge efter en specifik boligtype gennem vores filter, som kan hjælpe dig til at finde netop den type af lejlighed, som du søger i Skive. Dette afspejler sig i byen og omegnens store kærlighed for natur- og friluftsliv. Husenes materialevalg er gennemtænkt og harmonisk, så bebyggelsen vil fremstå smuk, tidløs og velholdt i mange år fremover.

Next

49 boliger til leje i Skive kommune

Hus til leje i skive

Shoppingmekkaet Vejle Med en livlig bymidte, mange butikker og flotte bygninger er Vejle en stor handelsby fuld af ny arkitektur, kunst og alternative byrum. Dette gælder både for etablering af egentlige energivirksomheder i området og for samspil mellem landbruget som råvareleverandør til produktion af vedvarende energi og virksomheder indenfor energi, metal og elektronik. Mindre hvidmalet udhæng og sternkant i mørk farve. Hos Futurum tilbyder vi flotte lyse lejeboliger i Jerlev beliggende i naturskønne Vejle. Stænkplade i glas bag kogeplade for nem rengøring.

Next

Lejeboliger i Jerlev

Hus til leje i skive

Trådløs gulvvarmestyring i alle rum samt lydisoleret varmegenindvindingsanlæg. Området er kendetegnet ved en stærk iværksætterkultur, der traditionelt har været baseret på de etablerede produktionserhverv indenfor træindustri, metalindustri og serviceerhverv. Her hos os kan du filtrere efter både pris, størrelse og antal værelser. Skive er centrum for mange nye og innovative virksomheder, som skaber en masse spændende jobmuligheder i byen, når man er færdiguddannet. For mere information om Ødsted og Jerlev, klik Hus i skøn natur Skovene omkring Vejle byder på store naturoplevelser. Så der er noget for enhver boligsøgende.

Next

Skive

Hus til leje i skive

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Denne iværksætterkultur står i en vidensbaseret omstillingsproces, og for at sikre en fremadrettet, konkurrencedygtig udvikling skal uddannelsesområdet og erhvervslivet i stigende grad samarbejde om at skabe et kraftcenter for viden. Vindueskarme mures og vandskures i hvid. Aflukket teknikskab samt loftslem til eget loftrum. Udvendig monteres der vandhane og væglampe ved entredøren.

Next

Lejebolig Skive → Se alle 55 ledige lejeboliger i Skive

Hus til leje i skive

Lejeboliger Skive - viser nu ledige lejligheder nær Skive I Skive finder du en stor variation i typen og størrelsen på lejeboligerne. I naturmæssig henseende er egnen således et attraktivt sted at bosætte sig — både i byen og på landet. Lige ved den smukke Limfjord finder man byen Skive med lidt over 20. Man kan også specialisere sig indenfor de musiske uddannelser på Musikalsk Grundkursus på Skive Musikskole eller MusikCollege Skive, ligesom Skive Kaserne står klar til at tage imod unge mænd og kvinder, der ønsker at gøre karriere indenfor Forsvaret. Også Konges Kær er værd at nævne, et enestående vådområde på over 100 hektar.

Next

Lejebolig Skive: 103 ledige lejligheder til leje

Hus til leje i skive

Der eksisterer desuden et næringsrigt vækstlag under et bredt foreningsliv, ligesom der er sports- og kulturfaciliteter, som indbyder til et væld af fælles oplevelser og udfoldelser. Landsbystemning tæt på større by Jerlev er en lille hyggelig by med 685 indbyggere i Vejle Kommune, beliggende tæt op ad Ødsted, sydvest for Nørre Vilstrup og Vejle. Du finder et stort udvalg af 3 værelses lejligheder her: Fire værelses lejligheder i Skive Måske et børne værelse eller måske et kontor, vores 4 værelses lejligheder findes i alle størrelser og ligger spredt udover Skive og omegn. Med sin beliggenhed ved mundingen af Karup Å og den smukke Limfjord, finder du her en utroligt natursmuk by med masser af flotte naturlige seværdigheder, som skaber en særlig ro omkring byen. Lysinstallation med spot i bad, bryggers og entre.

Next